20/09/2024 - 6:35
Més

    Ontibasket Llança la Temporada 23/24 de la Lliga de Bàsquet 3×3 a Ontinyent amb punts FIBA en joc

    Altres notícies

    Ontibasket ha donat a conéixer emocionants detalls sobre l’esperada temporada 23/24 de la Lliga de Bàsquet 3×3 a Ontinyent. Aquesta temporada promet ser encara més emocionant, ja que ara atorgarà punts FIBA, elevant el nivell de competició a la regió.

    La temporada 23/24 de Ontibasket inclourà una àmplia varietat d’esdeveniments emocionants que mantindran als amants del bàsquet compromesos durant tot l’any. Entre els esdeveniments destacats es troben la Supercopa, Lliga d’Hivern, Playoffs, Copa, Lliga d’Estiu, All Star, Onticup Night Streetball i Gala de Premis.

    Cada equip que participe en la lliga haurà de comptar amb un mínim de 3 i un màxim de 6 jugadors, tots ells abillats amb dos equipaments de colors diferents. És important destacar que no es permetrà la participació de menors de 16 anys en la competició.

    Els emocionants partits es duran a terme tots els dijous, amb algunes excepcions que es programaran en caps de setmana selectes. Els Playoffs, la fase culminant de la temporada, involucraran als 8 millors equips, dels quals 6 es classificaran directament i els 2 equips restants sorgiran d’un emocionant Play In.

    Un dels aspectes més emocionants d’aquesta temporada és la inclusió d’esdeveniments registrats en FIBA, la qual cosa afig un nivell addicional de prestigi a la competició. Els partits es duran a terme en el magnífic Pere IV Arena, amb l’opció de traslladar-se a un pavelló en cas de condicions climàtiques adverses, i s’utilitzarà la pilota oficial 3×3 per a mantindre l’autenticitat de l’experiència.

    Les regles del joc seguiran rigorosament la normativa oficial FIBA 3X3. Cada partit començarà amb un llançament de moneda, i els equips competiran en un quart de 10 minuts. En cas d’empat, es jugarà una pròrroga, on el primer equip a anotar 2 punts s’emportarà la victòria.

    A més de l’acció en la pista, la temporada 23/24 de Ontibasket portarà emocionants novetats, com a sessions de fotos i vídeos, transmissions en viu dels partits, estadístiques detallades de jugadors i entrevistes setmanals amb les estreles de la lliga.

    Per a aquells interessats a unir-se a l’emoció de la Lliga de Bàsquet 3×3 a Ontinyent, les primeres dates importants a tindre en compte són les següents:

    16 d’Octubre: ÚLTIM DIA PER A INSCRIURE EQUIPS
    Diumenge 22 d’Octubre: SUPERCOPA
    Dilluns 23 d’Octubre: SESSIÓ DE FOTOS I VÍDEOS
    Dijous 26 d’Octubre: PRIMERA JORNADA DE LA LLIGA D’HIVERN

    La temporada 23/24 de Ontibasket promet emocionants moments de bàsquet i una competició d’alt nivell que mantindrà als fanàtics a la vora dels seus seients. No es perden aquesta apassionant temporada de bàsquet 3×3 a Ontinyent!

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -