19/07/2024 - 7:45
Més

  La vida d’Emília Pardo Bazán s’escenificarà a Ontinyent

  Altres notícies

  La història de l’escriptora i aristòcrata Emília Pardo Bazán arriba a Ontinyent amb l’espectacle de teatre “Emília”, de la companyia “Teatro del Barrio” i inclòs dins de la programació cultural municipal impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent. El pròxim dissabte dia 24 de març, a partir de les 20:00 hores, la Sala Gomis acollirà aquesta obra que mostrarà la lluita de Pardo Bazán per portar la seua vida d’acord amb els seus desigs i voluntat d’escriure i participar en la vida pública.

  Emília Pardo Bazán va intentar ingressar tres vegades, sense èxit, a la Reial Acadèmia de la Llengua i va ser una de les màximes impulsores del feminisme i els drets de les dones a finals del segle XIX i principis del XX. La seua manera de pensar li va valer la reprovació d’alguns dels seus contemporanis. A pesar d’açò, des de la companyia afirmen que en “Emília” sobresurt la figura d’una dona forta, intel·ligent i extraordinàriament divertida.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com “en ‘Emília’ podrem conèixer la figura de l’autora de ‘Los pazos de Ulloa’, una dona valenta i avançada a la seua època. A més aquest és un espectacle que no només parla sobre una il·lustre dona de la nostra història sinó que també està interpretat, escrit i dirigit per dones” declarava Borrell. Les entrades estan disponibles a un preu de 10 euros, 8 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans de l’obra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -