05/05/2024 - 0:26
Més

    “Ontinyent Medieval” torna a ser pol d’atracció per a milers de persones

    Altres notícies

    “Ontinyent Medieval”, el mercat medieval que organitza l’Ajuntament de la ciutat coincidint amb la celebració del “Mig Any Fester” de Moros i Cristians, tornava a ser aquest cap de setmana pol d’atracció per a milers de persones de la ciutat i les comarques veïnes, que omplien estos dies els carrers del centre històric.

    Tot i les baixes temperatures registrades en alguns moments, visitants de municipis de tota La Vall d’Albaida, La Costera, l’Alcoià i altres comarques passaven pel mercat des de la vesprada de divendres i fins la nit d’ahir diumenge, atrets per l’oferta que tornava a ocupar una superfície d’al voltant de 7.500 m² del centre històric de la ciutat, on es van disposar prop de 100 punts de venda d’artesania i 40 espectacles d’animació ambientats en les cultures cristiana i mora medievals.

    La regidora de Festes, Àngels Muñoz, agraïa la bona acollida i destacava la implicació de diferents grups locals culturals, de música tradicional i esportius. Cal recordar que en l’acte inaugural participaven el Ballet Masters i un grup de música tradicional valenciana creat per a l’ocasió, i durant el cap de setmana es comptava amb la participació del grup de xirimiters i tabaleters El Regall; el Grup de Danses d’Ontinyent; el grup de música antiga Menestrils; el grup de percussió i dolçaina “El Raval” o el grup de percussió i dolçaines “La Colla”. També participaven els Gegants i Cabets amb una matinal al Palau, i el Club de Tir amb Arc feia activitats de tir al carrer Trinitat.

    Muñoz tenia paraules d’agraïment per a totes les persones que s’han involucrat en que el mercat medieval fóra un èxit, així com per a la comprensió del veïnat dels carrers on aquest s’ha ubicat: “amb l’ajuda de totes i tots hem contribuït a atraure molta gent a una iniciativa que ajuda en l’objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -