18/10/2024 - 15:21
Més

    Mazón assegura que la CV-60 s’iniciara aquest 2023

    El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, s’ha compromés hui a finalitzar l’ampliació de la CV-60 i ha defensat l’obra “com a eix que vertebrarà cinc comarques, econòmic i que millorarà la seguretat viària”.

    Mazón ha visitat hui L’Olleria, on s’ha reunit amb l’alcalde i candidat del PP a les eleccions municipals d’enguany, Ramón Vidal. El president del PPCV ha recordat que l’ampliació de la CV-60 connecta l’interior amb la costa “i és un eix que millorarà les possibilitats del comerç i del turisme, a més d’afavorir que els municipis no queden aïllats”. La CV-60 és un dels eixos principals de la xarxa de carreteres autonòmica i connecta, d’oest a est, les comarques de L’Alcoià, El Comtat, La Vall d’Albaida, La Costera, La Safor i La Marina.

    El president del PPCV ha assenyalat que el Govern de Puig “novament faltarà als seus compromisos”, ja que, segons ha recordat, el conseller Arcadi España va prometre que en 2023 anaven a començar les obres “i no serà així”. Mazón ha assenyalat que la falta d’infraestructures “és un problema no sols per als desplaçaments dels veïns, sinó per a la despoblació i per a la implantació d’empreses, amb el consegüent perjudici econòmic per a la zona”. “L’interior de la província de València no existeix per a Puig i Sánchez”, ha assegurat.

    Durant la jornada el president del PPCV ha visitat també Galol, un grup d’empreses auxiliars de la indústria metàl·lica i plàstica, creada a l’Olleria en 1972.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Noves ajudes municipals a Agullent per a la rehabilitació d’habitatges de més de 50 anys

    L'Ajuntament d'Agullent ha anunciat una nova edició del Pla d'Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -