18/10/2024 - 13:29
Més

    Montaverner ret homenatge a les parelles que durant aquest any celebren les seues noces d’alumini, plata i or

    Sis parelles vinculades al municipi van rebre aquest dissabte 17 de desembre el seu corresponent homenatge amb motiu de l’els seus 50,25 i 10 anys de matrimoni, en un acte organitzat per l’Ajuntament de Montaverner i la Parròquia de Sant Joan i Santiago.

    A les 18h va tindre lloc una missa d’acció de gràcies en la Parròquia presidida pel rector, Don Joaquín Gandia. En finalitzar, a l’Ajuntament, l’Alcalde juntament amb la Corporació Municipal els van fer un homenatge, entregant-los un distintiu i una planta de nadal. L’acte va concloure amb una àgape per als assistents.

    Jorge Boluda, Alcalde de Montaverner, ha assenyalat que “des del 2019 celebrem aquest acte tan simbòlic i emotiu. Ens unim a aquestes parelles per a celebrar el seu amor i la dedicació que suposa haver compartit tots aquests anys junts. A poc a poc són més parelles les que es van unint a aquest acte.”

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Noves ajudes municipals a Agullent per a la rehabilitació d’habitatges de més de 50 anys

    L'Ajuntament d'Agullent ha anunciat una nova edició del Pla d'Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -