11/12/2023 - 9:26
Més

  Els bombers efectuen un rescat d’un home a Pinet

  Altres notícies

  Els bombers rescaten un home extraviat a Pinet, quan feia la ruta del Buixcarró. Ha sigut un company qui ha alertat que l’home encara no s’hi havia presentat al lloc acordat en acabar la ruta, i sospitava que s’hi hauria extraviat.

  Al voltant de les 16 h, el Consorci ha mobilitzat un dispositiu de recerca amb dues dotacions de bombers, un sergent, dues brigades forestals, coordinador forestal, Grup de Rescat en Altura amb helicòpter del Consorci i una unitat de bombers forestals de GVA.

  Poc després de les 17 h, l’helicòpter del Consorci ha localitzat des de l’aire a l’home, que s’hi havia extraviat i ha aconseguit fer senyals des de terra en veure el mitjà aeri del Consorci. El Grup de Rescat ha descendit fins a la seua posició per al rescat i l’home ha sigut evacuat via aèria amb l’helicòpter. Ha sigut traslladat en bon estat fins on tenia el seu vehicle.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -