05/05/2024 - 0:23
Més

    Exposició fotogràfica sobre la relació entre el foc i les festes a la Comunitat Valenciana a Ontinyent

    Altres notícies

    La casa de Cultura d’Ontinyent ha obert esta setmana una exposició fotogràfica sobre la relació entre el foc i les festes a la Comunitat Valenciana. “Rituals de festa i foc” és una mostra elaborada pel Museu Valencià d’Etnologia i la Diputació de València, que arriba a Ontinyent amb la col·laboració de la regidoria de Cultura. El regidor d’aquesta àrea, Àlex Borrell, que visitava l’exposició junt a les regidores Natàli Enguix, Sayo Gandia i Inma Ibáñez, animava a la ciutadania a gaudir d’una exposició que mostrarà fins al 18 de juliol al voltant de 50 imatges de celebracions de falles, fogueres, correfocs o dimonis a diverses localitats.

    L’autor de les imatges és David Cantillo és un jove fotògraf valencià que ha dut a terme la seua carrera a l’àmbit de la fotografia comercial i en nombrossos projectes de caràcter temàtic. La seua inquietud fotogràfica l’ha apropat a diferents temes com l’esport, la natura, la poesia, el turisme i la festa, sobre tot el foc i les falles, a més de les arts escèniques i musicals. Cantillo ha aconseguit diversos premis i guardons, com el de millor fotograf al Montphoto, el Concurs Internacional de Fotografia de Natura de Lloret de Mar, i finalista en Unicornio, el concurs de fotografia de Montilla (Córdoba).

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -