05/05/2024 - 14:16
Més

    El retorn de “Ontinyent Medieval” després de la pandèmia atrau milers de veïns i visitants

    Altres notícies

    “Ontinyent Medieval”, el mercat medieval que organitza cada any l’Ajuntament de la ciutat coincidint amb la celebració del “Mig Any Fester” de Moros i Cristians, tornava aquest cap de setmana als carrers del centre històric després de l’aturada de l’edició anterior per la pandèmia.

    Tot i algunes aparicions esporàdiques de la pluja, milers de veïns i visitants de tota La Vall d’Albaida, però també de La Costera, l’Alcoià i altres comarques passaven pel mercat des de la vesprada de divendres i fins la nit d’ahir diumenge, atrets per l’oferta que enguany ocupava una superfície d’al voltant de 7.500 m² del centre històric de la ciutat, comptant amb prop de 100 punts de venda d’artesania i 35 espectacles d’animació ambientats en les cultures cristiana i mora medievals. En aquesta edició també ha destacat la nombrosa participació de diferents grups locals culturals i de música tradicional.

    La regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicava que “en esta edició tan especial després de la pausa de l’edició anterior deguda a la pandèmia, hem volgut presentar una oferta amb atractius per a totes les edats, i tot i les oscilacions de l’oratge l’acollida ha estat positiva. Ontinyent Medieval ens ha tornat a servir per atraure molta gent d’altres localitats, contribuint a l’objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat”, assenyalava. La regidora tenia paraules d’agraïment per al conjunt de persones, entitats i associacions que s’han involucrat en la iniciativa, així com als veïns i veïnes dels carrers on s’ha ubicat el mercat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -