28/05/2024 - 21:23
Més

    Rubén Barber i Jose Antonio Alemán tercers a la volta a peu de Quatretonda

    Altres notícies

    El passat dissabte 18 de setembre es va disputar una nova edició de la Volta a Peu a Quatretonda, en la que va haver participació dels atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic. Rubén Barber i Jose Antonio Alemán aconseguiren dos tercers llocs en la prova absoluta, Rubén en categoria senior i Alemán en la categoria de veterans. Tots dos es troben preparant la temporada de cross que començarà el proper mes d’octubre.

    Per altra banda, Enrique Penadés i el seu entrenador Víctor Revert han estat convocats a una jornada de monitorització, formació tècnica d’especialització i seguiment, inclosa dins del Pla Nacional de Tecnificació Esportiva, organitzada conjuntament per la FACV i la RFEA. Aquesta jornada tindrà lloc el proper 2 d’octubre a Sagunt i Enrique i Víctor compartiran sessions d’entrenament i formació amb altres 7 atletes i 3 entrenadors.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

    La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -