02/05/2024 - 11:43
Més

    La TV Comarcal denuncia les interferències de MK Localia

    Altres notícies

    La Televisió Comarcal ha denunciat este matí davant el jutjat de primera instància d’Ontinyent les interferències que MK-Localia està portant a terme en La Vall d’Albaida per a evitar que el canal puga arribar a totes les llars d’esta comarca.

    La Televisió Comarcal, adjudicatària del canal 45 de la TDT per a la demarcació Xàtiva-Ontinyent, té els seus emissors per a La Vall en el centre emissor de El Torrater, en les instal·lacions d’Abertis Telecom, que és qui té adjudicat el projecte tècnic per a que puga emetre’s de forma legal en este canal.

    MK-Localia no ha volgut sumar-se a este projecte tècnic, l’únic legalment aprovat i que permet compartir mitjans entre les televisions però, a més, està interferint el senyal al solapar-se amb el de la TV Comarcal per a evitar la lliure competència.

    Al mateix temps, i com que amb la seua actuació impedeix que les dues televisions es puguen vore en el canal 45, ha decidit establir-se en el canal 44 de forma il·legal i, a més, ha ocupat un altre canal on els telespectadors poden vore unes barres i el nom de la Televisió Comarcal, fet que també s’ha denunciat davant el jutjat d’Ontinyent, ja que porta a confusió i dóna a entendre que la nostra televisió no es pot sintonitzar en La Vall.

    Per a informar a la ciutadania i denunciar estes actuacions, este matí els mitjans de comunicació han pogut ser testimoni de l’entrega de la documentació pertinent davant el jutjat, entrevistant-se amb el director de la TV Comarcal, qui espera que prompte es puga resoldre el conflicte per a que la nostra televisió es veja a La Vall.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -