04/05/2024 - 23:27
Més

    4 federacions trien Ontinyent per organitzar campionats federats

    Altres notícies

    Les federacions d’Atletisme, Gimnàstica Ritmica, Padel i Pilota han escollit Ontinyent per organitzar diferents campionats federats a les properes setmanes. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava el fet que les instal·lacions del Poliesportiu Municipal siguen escollides com a seu per a competicions de carácter autonòmic “demostra que estem a un alt nivell pel que fa a equipaments esportius públics, i al mateix temps ens situa com un referent de ciutat sana i esportiva, que té molt present la importància de l’activitat física per a la salut de les persones en general i el desenvolupament dels i les joves en particular”, manifestava.

    Així, aquest dissabte 15 de maig tindrà lloc a la Pista d’Atletisme del Poliesportiu el Campionat Provincial de Combinades d’Equips Sub 12 a l’aire llliure, i el Control Escolar Valencia dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana en les categories sub 12, sub 14 i sub 16. Es tracta de competicions de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana que reuniran a prop de 150 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana per competir en proves com els 60 metres llisos, 500 metres, 600, 2000, 3000 i Triatló.

    Óscar Borrell destacava la importància de la renovació de la pista d’atletisme que es va dur a terme gràcies a l’acord signat en 2016 per l’Ajuntament, la Universitat de València i la Diputació (aleshores presidida per Jorge Rodríguez) que va fer possible una inversió global de 1’1 milions d’euros en esta i altres instal·lacions esportives i educatives. A més a més, la regidoria d’Esports va tramitar en 2017 la homologació de la pista no sols per als entrenaments dels clubs i esportistes locals, sinó també per a les competicions de la RFEA i de la FACV.

    Ja la propera setmana, diumenge 23 de maig se celebrarà al Pavelló Nou del Poliesportiu la fase provincial i Autonòmica del campionat d’Espanya nivell Absolut Equips de Gimnàstica Rítmica, en les Categories Benjamí, Aleví infantil, Júnior, Sènior i primera Categoría, participant nes 300 gimnastes i classificant-se els 4 primers equips de cada categoria. El Club de Gimnástica Rítmica d’Ontinyent estarà representat per l’equip sènior, format per Neus Vidal i Belén Penadés, i la competició tindrà lloc entre les 8:00 i les 20:00 hores, sense públic. Finalment, també diumenge 23 de maig, de 9 a 14 hores a les pistes de pàdel del Poliesportiu Municipal i simultàniament al Club de Tennis Helios tindran lloc partides del Circuit Intercomarcal de Madel que organitzen les federacions de Pàdel i Pilota en categories 1A, 2A, iniciació i infantil menys 15.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -