18/10/2024 - 10:42
Més

    Ontinyent supera ja els 200 positius, i Benigànim arriba als 170

    Avui dimarts, com ve sent habitual ja, la Conselleria de Sanitat ha tornat a fer públiques les dades per poblacions actualitzades a data del 14 de setembre de 2020.

    Segons aquestes últimes dades, Ontinyent es situa ara al capdavant en més proves PCR positives registrades acumulades, amb un total de 207 positius. Benigànim arriba a un total de 170 PCR positives, i una nova mort per Covid-19. Segons assenyalen des de l’ajuntament, “hi ha gent ingressada al hospital, i alguns es troben a la UCI”.

    ▪️L'Ajuntament de Benigànim i el Centre de Salut informen de les dades actualitzades per Conselleria de Sanitat, on…

    Publicada por Ajuntament de Benigànim en Martes, 15 de septiembre de 2020

    Els casos han seguit pujant a altres poblacions de la nostra comarca, segons la última actualització de dades, s’han enregistrat nous casos a Albaida (1), la Pobla del duc (1),Quatretonda (1), i Aielo de Malferit amb 5 nous casos, dels quals la mateixa conselleria va declarar dos nous brots a la població el passat dissabte, un amb 5 positius i altre amb 10 casos, els dos d’oritge social.

    Amb aquestes noves xifres, la Vall d’Albaida arriba ja a les 527 proves PCR positives, i 20 morts acumulades des de l’inici de la pandèmia.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -