04/05/2024 - 23:43
Més

    Esgotats en 5 hores els xecs “Quedat a Ontinyent”

    Altres notícies

    Els Xecs Tornem Junts de la segon fase de la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” s’han esgotat en 5 hores, confirmant una injecció de 400.000 euros a l’economia local, que se suma als 600.000 euros injectats durant la primera fase. A les 8:00 hores d’aquest dilluns s’habilitava a www.quedataontinyent.com la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent per adquirir els xecs consum de la campanya, trobant-se esgotats 5 hores després.

    El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, agraïa a la ciutadania la implicació en esta campanya: “L’èxit d’aquesta campanya és gràcies als ontinyentins i ontinyentines. Són ells i elles els que han apostat per la seua ciutat. La ciutadania ha entès que l’adquisició d’aquests Xecs suposava recolzar l’economia de la ciutat. Aquest és per a nosaltres el vertader èxit de la campanya”, incidia.

    Els xecs adquirits al preu de 10, 25, 50 i 100 euros es podran gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros) en 313 establiments locals adherits fins al 15 de novembre. L’adquisició dels xecs apareixerà a l’esborrany de la Declaració de la Renda de 2020 com qualsevol altra ajuda pública que es puga rebre al llarg de l’any. Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -