30/04/2024 - 23:00
Més

    Les festes de la Puríssima no tindrán Angelets aquest 2020

    Altres notícies

    Novament la pandèmia de la Covid-19 ens deixa altre titular, i és que les pròximes festes de la Puríssima, la patrona de la ciutat d’Ontinyent no realitzaran la convocatòria per escollir els Angelets d’aquest any 2020.

    Així ho ha decidit la seua junta gestora el passat 13 de juliol, la qual s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió davant la incertesa i desconeixement de la durada que pot tindre aquesta situació excepcional, la qual deixa sense temps suficient per a educar les veus dels xiquets després de rebre la Primera Comunió entre Juliol i Octubre.

    Davant la incertesa dels pròxims mesos, la junta també ha valorat la possibilitat, que, si les circumstàncies ho permeten en la realització de les pròximes festes, els Angelets del passat any 2019, serien els encarregats d’interpretar el Cant dels Angelets i el Cant de l’Asguinaldo d’aquest 2020.

    A la reunió s’han acordat també que les Cambreres i promoció d’aquest 2020 repetiran promoció el pròxim any 2021 perquè puguen gaudir de les seues festes amb tota normalitat, com ho han fet les seues predecessores.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -