05/05/2024 - 4:07
Més

    Caixa Ontinyent ofereix ajornaments en el pagament de préstecs dels seus clients afectats per la crisi del Covid-19

    Altres notícies

    Des que es va iniciar la crisi del Covid-19, Caixa Ontinyent ha anat adoptant diferents mesures per a mitigar els efectes econòmics entre els seus clients. Ara, conscient que la situació pot prolongar-se en el temps, des de l’entitat s’ofereix també ajornar el pagament de préstecs als clients que s’hagen vist afectats per la crisi provocada per la pandèmia, com a complement a la moratòria disposada pel Govern d’Espanya.

    Concretament, es tracta d’un ajornament de fins a dotze mesos en l’amortització del capital dels préstecs hipotecaris sobre primer habitatge, i de fins a sis mesos en els préstecs personals vinculats a consum, que han d’afrontar persones que s’estan veient econòmicament afectats per la situació, és a dir, amb una disminució substancial dels seus ingressos per passar a situació de desocupació, estar afectats per un expedient de regulació temporal d’ocupació, o que afronten un cessament o reducció important de la seua activitat econòmica per la situació generada pel Covid-19.

    D’aquesta manera i durant els 6 o 12 mesos, segons el tipus de préstec, els clients que el sol·liciten només pagarien els interessos, la qual cosa reduiria considerablement la quota que venien pagant fins a aquest moment.
    Es tracta d’una iniciativa a nivell sectorial, a la qual s’adhereix Caixa Ontinyent conscient de la importància d’adoptar mesures per a pal·liar les conseqüències econòmiques sobre les famílies i sobre les empreses, de manera que estiguen en millor disposició per a encarar la recuperació quan siga possible. Les condicions concretes per a accedir a aquest ajornament es determinaran pròximament.

    La mesura se suma a les que Caixa Ontinyent ha anat adoptant en els últims dies: línies de crèdit a autònoms i pimes, tant pròpies com amb aval de l’Estat, avançament del pagament de les pensions i de les prestacions per desocupació, eliminació de comissions a comerços afectes per la utilització de dispositius electrònics de pagament, acord amb altres entitats per a no cobrar comissions en la retirada d’efectiu en qualsevol dels seus caixers, increment de 20€ a 50€ en les operacions contactless, i crèdit a l’Ajuntament d’Ontinyent, amb oferiment a altres Ajuntaments, per a ajornar el pagament d’impostos.

    Caixa Ontinyent ha optat a més per potenciar especialment l’atenció a través dels seus canals digitals, banca electrònica, APP, caixers automàtics, reforçant la seua Oficina Digital i l’atenció telefònica i telemàtica (962 91 91 91- oficina.digital@caixaontinyent.es), dotant-los de majors recursos de suport i de mesures de seguretat addicionals.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -