27/05/2024 - 3:29
Més

    El govern de Montaverner renuncia al sou de març per fer front al Covid-19

    Altres notícies

    L’equip de govern ha decidit avui en la junta de govern telemàtica, destinar les retribucions dels quatre regidors i la part proporcional del sou de l’Alcalde, a mesures per a fer front al Covid-19. Amb aquesta quantitat es pagaran els productes de neteja i desinfecció dels carrers i locals del municipi així com per a comprar EPI´s per als treballadors municipals.

    Des del primer moment l’Ajuntament de Montaverner ha pres mesures que busquen la prevenció, mitigació i control dels danys que pugui causar el virus en el municipi.

    Des de l’Ajuntament de Montaverner hem estat dels primers a reaccionar amb la desinfecció de carrers i edificis municipals, a prestar tota l’ajuda possible a persones majors i/o dependents, ajuda psicològica i també implantant mecanismes de teletreball per al personal de l’administració local i a donar tota la informació que hem anat recaptant en relació al COVID-19 i a les seves conseqüències en la nostra població. A més, des del primer dia de confinament s’està animant a la població amb música i activitats esportives a través del bàndol i de les xarxes socials.

    Els polítics hem de ser els primers a donar exemple i ajudar en el que puguem als nostres veïns. Tot l’equip de govern està aportant el seu granet de sorra en aquests moments per a facilitar les coses a tots i estem disponibles les 24h del dia perquè ningú es pugui sentir només.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Represa de les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent amb nous terminis d’execució

    Les obres de reforma del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent, que es van paralitzar després de la renúncia de l’empresa...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -