04/05/2024 - 12:37
Més

    El nutricionista Julio Basulto imparteix una conferència avui al Teatre Echegaray

    Altres notícies

    El dietista, nutricionista i investigador Julio Basulto impartirà aquest dimarts una conferència a les 19:30 hores al Teatre Echegaray d’Ontinyent. La seua intervenció, amb entrada lliure i gratuïta, durà per títol “Aigua i salut”, i s’engloba al marc del programa d’activitats de la campanya “Aigua d’Ontinyent, per a beure, per a viure”, impulsada per l’Ajuntament i l’empresa Egevasa per tal de posar en valor la importància econòmica, social i sentimental de l’aigua de la ciutat.

    Basulto és un investigador inquiet que a més del seu treball de dietista i nutricionista s’ha interessat per les repercussions ambientals i sobre la salut de l’aigua envasada en plàstic i altres mites sobre l’aigua com els perjudicis del clor o la relació de les aigües dures amb els pedres al renyó.

    La regidora de Medi Ambient i coordinadora de la campanya, Sayo Gandia, explicava que “poques persones a Espanya poden parlar-nos de manera més documentada, clara i interessant de la relació entre l’aigua i la salut, tenir a Basulto amb nosaltres és una oportunitat única per aprendre i descobrir coses que ens afecten en aquest sentit, i des d’ací animem a tota la ciutadania d’Ontinyent i localitats veïnes a acompanyar-nos i gaudir d’esta conferència de primera línia”, destacava.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial impulsa l’aprenentatge mutu entre empresaris de la Vall d’Albaida

    La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, que integra COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida), FEDAC (Federació Empresarial de...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -