05/05/2024 - 12:38
Més

    Pilota, contacontes i un concert obren els actes del 9 d’Octubre

    Altres notícies

    Una partida professional de pilota, un concert i un contacontes obrien aquest diumenge a Ontinyent la programació d’activitats per commemorar el “9 d’octubre” organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent. La partida de Pilota Valenciana, que tenia lloc a les 11:30 al trinquet del poliesportiu dins la Copa Caixa Popular de Raspall, finalitzava amb la victòria dels “blaus” Ian i Roberto front els “rojos” Moltó i Lorja per 25 a 20. Ja de vesprada, a les 18:00 hores, tenia lloc un concert a càrrec del grup “El Regall” a la nova zona verda adjacent al Molí Descals, i finalment, a les 19:00 hores, el Parc del Llombo acollia el contacontes “Jaume I i els fruits de la tardor” a càrrec de l’Associació Asayco. 

    La programació municipal en la setmana de la Festa dels Valencians es reprendrà aquest dimarts 8 d’octubre amb dos espectacles de la prèvia del VIII Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent que es va haver d’ajornar en setembre per la meteorología adversa. El primer d’ells serà a les 19:30 hores al Parc de Vicent Andrés Estellés, on la companyia italiana Koletiv Lapso Cirk representarà l’espectacle d’acrobàcies i equilibrisme “Ovvio”. Més tard, a les 22:30 hores, serà la Plaça de Sant Domingo la que aculla l’espectacle “Orquesta de Malabares”, un espectacle de malabars amb música en directe de la mà de la companyia gallega Pistacatro i l’Agrupació Musical d’Ontinyent. Un projecte original on 6 malabaristes i una trentena de músics posen en escena un ballet aeri.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -