04/05/2024 - 20:59
Més

    Sanchis rep a la nova Junta de l’Associació de Constructors

    Altres notícies

    El regidor de Territori, Joan Sanchis, ha rebut la nova junta de l’Associació de Promotors i Constructors de La Vall d’Albaida. A la reunió ha assistit el president, Eleuterio Mancebo, acompanyat per José Mª Micó Ferrandiz, Elisa Silvestre, Vicente Penadés, Javier Navalón, Javier Vidal i Enrique Vidal.

    A la reunió els representants de l’Associació de Constructors presentaven el nou organigrama de l’entitat, i abordaven la situació del sector i aportaven diverses idees i inquietuds que eren replegades pel regidor i Diputat Provincial, Joan Sanchis. Així mateix, es va posar en valor durant aquest encontre les ajudes de rehabilitació impulsades per l’Ajuntament que han permès generar llocs de treball a la ciutat, així com regenerar el casc antic.

    Sanchis es comprometia a continuar treballant conjuntament amb l’Associació per impulsar accions que servisquen per fomentar la promoció econòmica i la generació de llocs de treball a Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -