04/05/2024 - 19:07
Més

    60000€ per a incentivar la participació d’empreses locals en fires i missions comercials

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent destina 60000€ a incentivar la participació d’empreses locals en fires, missions comercials i elaboració de catàlegs. Així, ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes inclosa dintre del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació impulsat pel Govern d’Ontinyent. El termini per rebre sol·licitud serà de l’1 al 30 de setembre.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que aquestes ajudes mostren “la importància i responsabilitat del Govern d’Ontinyent de continuar impulsant la internacionalització de les empreses locals i per tant a la generació d’activitat econòmica i creació de riquesa a la nostra ciutat”

    El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava per la seua part que durant 2018 es van concedir 61 ajudes per a que “empreses d’Ontinyent participaren en fires i així contribuir a la seua internacionalització i a la millora dels seus canals de comercialització en els mercats exteriors”, manifestava.

    En aquesta convocatòria d’ajudes per a fires, missions comercials i catàlegs l’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara d’un màxim del 50%) així mateix l’accés a les ajudes serà per concurrència competitiva i no per ordre de presentació, atenent als suggeriments del propi sector empresarial. Pel que fa a les ajudes per a fires, un mateix beneficiari podrà sol·licitar ajuda per a la participació en un màxim de 3 actuacions (Fires o missions comercials) i l’import màxim de l’ajuda no podrà superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades. En el cas de les ajudes a catàlegs, el cost subvencionable no podrà superar els 3.000 euros per beneficiari.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -