04/05/2024 - 19:07
Més

    Xiquets i xiquetes d’Ontinyent aprenen a cuinar amb tallers gratuïts al Mercat Municipal

    Altres notícies

    Una vintena de xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys gaudien aquest dissabte d’un taller de cuina gratuït al Mercat Municipal. Concretament es tracta de “Cuina de Mercat Junior” una iniciativa que constarà de 4 tallers, amb dues sessions cadascú, que es duran a terme entre abril i octubre i que estan organitzats per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Mercat Municipal.

    El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la bona acollida que ha tingut el programa “cobrint-se la totalitat de les places per al primer taller al moment que ho vam anunciar” i incidia en “com és d’interessant aquesta activitat en la qual les xiquetes i els xiquets aprenen a cuinar divertint-se, a la vegada que es consciencien sobre la importància del comerç local i el consum de productes de proximitat” explicava Úbeda.

    Les pròximes cites seran el 22 i el 29 de setembre i el 6 d’octubre. En cada taller s’elaboraran dues receptes. La primera sessió tindrà lloc de 10:30 a 11:30 hores i el segon torn serà de 12:00 a 13:00 hores. Per a participar en l’activitat serà necessari realitzat una inscripció a través de l’oficina de Promoció Econòmica al telèfon 96 291 82 27 o al correu adl.ontinyent@cv.gva.es.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -