02/05/2024 - 5:26
Més

    L’Ajuntament rep els primers dorsals solidaris de la Sant Silvestre d’Ontinyent

    Altres notícies

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut aquest matí el primer dels dorsals solidaris que han eixit a la venda per a participar en la tradicional cursa de Sant Silvestre, que aquest any destinarà tot els diners recaptats a l’associació ADIEM-CRIS, per la defensa e integració del malalt mental. Vicent Sanchis en representació de l’associació local, lliurava a l’alcalde el dorsal número 1, en presència del regidor d’Esports, Óscar Borrell.

    Els dorsals, que tenen un preu d’1 euro, es poden adquirir a l’Ajuntament, el Poliesportiu, l’Oficina Jove, la piscina coberta, diverses tendes d’esports locals, en altres espais disposats per ADIEM i des d’una hora abans de la prova a la Plaça Major. Cal recordar que la cursa, organitzada per la regidoria d’Esports conjuntament amb els clubs locals d’atletisme, triatló i ciclisme, tindrà lloc el pròxim dissabte dia 30 de desembre, a partir de les 20:00 hores.

    Rodríguez i Borrell animaven a la ciutadania “a participar en aquesta activitat i gaudir d’una estona divertida i solidària, a la vegada que reconeixem la dedicació de totes les persones que treballen dia a dia en ADIEM-CRIS per eradicar la xacra de l’estigma de les malalties mentals”.

    Font: Ajuntament d’Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -