05/05/2024 - 8:44
Més

    S’imparteix a Ontinyent un curs sobre Indústria 4.0 organitzat per COEVAL i ATEVAL

    Altres notícies

    COEVAL i ATEVAL organitzen un curs a Ontinyent sobre Indústria 4.0 que se celebrarà en la Seu d’ATEVAL (carrer Telers, 20, d’Ontinyent) els pròxims 22 i 29 de juny en horari de 15:30 a 19:30 hores. Per a inscriure’s hauran de cridar a COEVAL (646 96 90 41) o ATEVAL (96 291 30 30) on se’ls facilitarà informació sobre aquest tema.

    El curs pretén que els participants coneguen eines útils d’aplicació per a les seues empreses en el camp de la Indústria 4.0 i poder considerar-les un valor afegit per a aquestes. Els docents són experts en l’àmbit de la Indústria 4.0, ja que pertanyen a Mesbook i Grupo Innova.

    En concret, el contingut del curs inclou temes d’interés per al present i futur de les empreses, com poden ser les claus per a portar la Indústria 4.0 a la classe mitjana de les fàbriques, la millora de les pimes industrials o l’aplicació de la metodologia de les 5S.

    COEVAL i ATEVAL tenen un compromís ferm amb la millora contínua de les empreses. Amb aquest objectiu ofereixen oportunitats de reciclatge professional com aquest curs, que afecta un tema tan important per a les empreses com la Indústria 4.0, donant a conéixer eines tecnològiques per a impulsar la digitalització empresarial i poder diferenciar-se de la competència, apostant per la millora en la productivitat de les empreses i de la zona.

    Font: COEVAL i ATEVAL

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -