01/05/2024 - 9:41
Més

    ANIMA organitza una taula redona d’oncologia integrativa amb la participació de cinc professionals

    Altres notícies

    El proper divendres 18 de novembre tindrà lloc a les 19.30 h. la taula redona “Oncologia a 5 bandes” al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Una activitat que ANIMA tenia pensada des dels seus inicis tenint en compte la seua filosofia integrativa i la demanda dels usuaris i resta d’interessats, però que no ha sigut fins ara quan s’ha pogut fer realitat.

    La jornada estarà possible gràcies a la col·laboració altruista dels professionals que participen. Entre ells, Juan Serrano, biòleg especialitzat en bioquímica i biologia molecular a més d’autor dels llibres “Cáncer, un enfoque bio-lógico” i “Poder anticáncer”; el Dr. Jorge Pastor, oncòleg radioteràpic de l’Hospital General Universitari de València; Bianca Muresán, dietista i nutricionista del Servei d’Oncologia Radioteràpica ERESA de l’Hospital General Universitari de València; Cristina de Arozamena, Head Coach KeyCoaching International, Directora de l’Institut de Coaching Empresarial de la Cámara de Comerç d’Alacant i considerada coach de l’any en 2015; i una Psico-oncóloga col·laboradora de l’equip de psicòlegs de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), el nom de la qual encara està per determinar.

    Amb aquesta activitat, ANIMA vol fer extensible a la població el caràcter multifactorial de la malaltia, i per tant, demostrar amb evidències científiques, la conveniència d’abordar-la des d’una perspectiva integrativa que tinga com a eix central la medicina tradicional i que es complemente amb altres teràpies que milloren la qualitat de vida del malalt durant i després de la malaltia.

    Els tractaments oncològics integratius, una realitat en auge:
    – S’evidència un creixent reconeixement de l’ús de teràpies complementaries per part de la població
    – El 60-80% de pacients amb càncer avançat utilitzen algun tipus de teràpies complementàries
    – El 65-70% no comuniquen l’ús d’aquestes teràpies complementàries al seu metge
    – El 50% dels pacients que utilitzen teràpies complementaries consideren que aquestes beneficien al tractament mèdic convencional

    Font: ANIMA – Associació Càncer Ontinyent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -