02/05/2024 - 13:06
Més

    Un espectacle de contes per a adults tanca els “Dimecres a la fresca” d’Agullent

    Altres notícies

    Les narradores Almudena Francés i Sherezade Bardají estrenaran aquest dimecres 3 d’agost a Agullent “L’eròtica de la Mediterrània: un mar de contes”, un espectacle de contes per a adults que tindrà lloc a partir de les 22:30 hores a l’Auditori municipal d’Agullent. Aques esdeveniment servirà per a tancar la programació dels “Dimecres a la fresca”, activitats lúdic-culturals que s’han desenvolupat a Agullent al llarg de tots els dimecres de juliol.

    L’espectacle “L’eròtica de la Mediterrània: un mar de contes” s’estrena a Agullent i possibilita escoltar a la narradora valldalbaidina  Almudena Francés en una proposta per a adults. Per a aquesta ocasió Francés farà duet amb l’actriu i contacontes catalana Sherezade Bardají. Mitjançant les veus d’ambdues narradores,  els assistents viatjaran per diferents indrets de la Mediterrània i de l’erotisme de les terres banyades amb una mar comuna. L’accés a l’espectacle és lliure.

    Font: Ajuntament d’Agullent

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -