20/09/2024 - 5:39
Més

    COEVAL demana a Morera un projecte comarcal de vertebració de la comunitat

    Altres notícies

    El president de les Corts Valencianes Enric Morera va participar en els encontres Empresarials que organitza la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), que es va celebrar a Ontinyent i ón va participar entre altres, l’alcalde d’Albaida, Josep A. Albert, l’alcalde d’Agullent Jesus Pla, l’Alcalde de Fontanars dels Alforins Julio Biosca i l’alcalde de l’Olleria Julià Engo.

    Morera va exposar davant els empresaris la importància de la tasca que desenvolupen les Corts, destacant el període legislatiu actual que li correspon presidir el treball de consens que es realitza en un tema fonamental per als valencians com és la infrafinanciació autonòmica que porta sofrint des de fa anys, i que està perjudicant a la mateixa.

    Els empresaris de COEVAL van aprofitar l’encontre per a demanar-li un projecte de vertebració de la Comunitat Valenciana basant en les comarques, per racionalitzar el desenvolupament de la Vall d’Albaida. En aquest sentit manifestaren els dificultats que troben amb les grans empreses subministradors de serveis energètics, que afecten el desenvolupament, implantació i creixement empresarial, i en conseqüència la creació de llocs de treball.

    Finalment, des de COEVAL demanaren a Morera actuacions que enfortisquen la necessària vertebració del territori de la Comunitat Valenciana amb suport de l’eix industrial de les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El comtat i la Foia de Castalla perquè les iniciatives industrials i logístiques puguen desenvolupar operadors privats en la Comunitat.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -