05/05/2024 - 19:55
Més

    Celebrada la presentació i el sopar faller al barri de San Josep

    Altres notícies

    El dissabte de vesprada va tindre lloc la Presentació de Fallers i Falleres i el pregó a càrrec de Mª del Mar Valero Segrelles, persona molts anys vinculada com a xiqueta i educadora al nostre Centre Junior. Amb el pasdoble “l’Entrà a la Murta”, van fer entrada tots els protagonistes de l’acte i van ocupar el seu lloc en l’escenari. Una vegada allí, el mantenidor de l’acte germán Gandía, va dedicar unes paraules als dos fallers majors, Chimo Reig i Valeria Cano, que rebien el faixí i la banda de mans dels fallers majors de l’any passat, Jorge Pastor i Maria Insa. Després, van imposar a cada faller i fallera el faixí i la banda corresponent. Així, va arribar el moment en que la pregonera d’enguany, Mª del Mar Valero, havia de pujar a l’escenari. El pregó, va tindre com a eix central la seua vivència com a Junior, des d’un punt de vista molt pedagògic, amb la seua experiència al llarg de tants anys.

    Per la nit i en el Restaurant El Cúgol, es va celebrar el Sopar homenatge als fallers i falleres, amb la presència al mateix dels familiars, educadors, cuineres i guanyadors dels concursos de cartells i literari que van rebre el seu premi. En el torn dels discursos, van intervindre els fallers majors Valeria i Chimo, el cap de centre José Vicente Nadal, els representants de la comissió de pares Juan Belda, el retor de la Parròquia i actual Vicari Episcopal, En Jose Mª Payá i en representació de l’Ajuntament, el regidor de joventut, Pepe Pla. Mª del Mar Valero, com a pregonera d’enguany, va rebre de mans del cap de centre, un entranyable record. Després, la música de la disco – mòbil, va fer que xiquets i majors, ballaren fins el final de festa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -