01/05/2024 - 17:07
Més

    La coneguda narradora lleonesa Ana Griott estarà amb el seu espectacle a Agullent

    Altres notícies

    La coneguda narradora lleonesa Ana Griott estarà aquest divendres 11 de març a Agullent amb el seu espectacle “Narradores de la Nit” on fa un recorregut per contes i històries de dones de diferents cultures. Griott, que és també escriptora de reconeguts i premiats llibres, porta més de 20 anys investigant la tradició i narració oral. L’espectacle, destinat a públic adult i jove, tindrà lloc a l’Auditori Municipal d’Agullent a les 20 hores, i l’entrada serà lliure.

     Segons paraules de la pròpia Ana Griott, l’espectacle “Narradores de la Nit” parteix de les històries i contes que expliquen les dones d’arreu del món, “les dones expliquen al peu de la llar, a les portes de les seues cases, en els llavadors, en els banys públics, a l’harem. Elles tenen molt que explicar, així que expliquen on tradicionalment hem explicat les dones: on ens dóna la gana, i sobretot on hi haja un parell d’orelles disposades al fet que li dipositen un conte”. A l’espectacle “Narradores de la Nit” Ana Griott oferirà una mostra d’alguns d’eixos contes.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -