01/05/2024 - 13:20
Més

    Miquel Soler garanteix la inclusió de les peticions d’Ontinyent al mapa escolar valencià

    Altres notícies

    La reforma de l’IES l’estació, l’adaptació a la LOGSE del CEIP Bonavista o el nou Conservatori estaran a la llista que es presentarà en breu.

    L’Alcalde d’Ontinyent i el Secretari Autonòmic d’Educació visiten les aules pilot de 2 anys als col·legis Bonavista i Vicent Gironés.

    Històriques peticions en matèria educativa d’Ontinyent com la reforma de l’IES l’estació, l’adaptació a la LOGSE del CEIP Bonavista o el nou Conservatori seran inclosos al “Mapa Escolar Valencià” amb el que la Conselleria d’Educació fixarà les prioritats de les obres a efectuar.

    Així ho assegurava hui el Secretari Autonòmic d’Educació, Miquel Soler, a la seua visita a la ciutat, on es reunia amb L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez. Tots dos, acompanyats pel Coordinador de Política per a les Persones, Jaime Peris, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, visitaven les aules pilot de 2 anys posades en marxa por la Conselleria amb la col·laboració de l’Ajuntament als col·legis Bonavista i Vicent Gironés, i es desplaçaven també al Conservatori Professional de Música.

    Les referides obres són, entre altres (com ara la substitució de fibrociment en alguns centres), qüestions que Soler qualificava de prioritàries, “i tot i que són moltes les deficiències als centres educatius de la Comunitat Valenciana, on tenim múltiples centres amb barracons i altres problemes, estes qüestions seran tingudes en compte i incloses en aquest llistat que es publicarà abans de Nadal i que servirà per establir de manera objectiva i transparent l’ordre en el que s’executaran les obres”, destacava.

    Soler avançava així mateix que aquest divendres remetrà una carta a tots els alcaldes dels municipis valencians “perquè ens envien quines són les prioritats en matèria educativa des del seu punt de vista, i amb això i la informació de la que ja disposem realitzarem aquest llistat”, assenyalava.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que incidia a Miquel Soler en la necessitat de que s’executen aquestes actuacions a la ciutat, agraïa al Secretari Autonòmic “el canvi de voluntat que s’ha produït amb el canvi de Govern a la Generalitat, i que a Ontinyent s’està podent constatar en fets com que les dues escoles que tenien retallades educatives, com eren els col·legis Martínez Valls i Vicent Gironés, han recuperat les unitats i han engegat les aules pilot per a alumnes de 2 anys, que hui hem comprovat que estan donant bons resultats”, concloïa.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -