02/05/2024 - 6:56
Més

    Javier Nadal marxa a Irlanda amb una beca Erasmus de docència

    Altres notícies

    El professor Javier Nadal, del IES l’Estació, ha aconseguit una de les 4 places Erasmus a tota la Comunitat Valenciana. Un reconeixement a la trajectòria professional que li permetrà impartir docència a Athlone, Irlanda.

    El professor José Javier Nadal Morant, de l’IES l’Estació, ha estat seleccionat, amb la màxima qualificació, per al Programa Erasmus+ de l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus, en la convocatòria de la Comunitat Valenciana, per realitzar pràctiques docents a Irlanda. Sols dos professors han estat seleccionats per a Irlanda, i dos més per a Regne Unit. En el cas del nostre professor, el centre de destí és la ciutat d’Athlone. En procés de selecció del professorat, realitzat per la Conselleria d’Educació Cultura i Esport, s’ha valorat tant l’habilitat lingüística en anglés com la capacitat docent.

    Javier Nadal explicava: “La beca és pionera a la Comunitat Valenciana i també a nivell estatal i és una oportunitat per al docent de compartir experiències en centres d’altes països”. També agraïa a l’IES L’Estació la promoció, suport i recolzament en la posada en marxa i desenvolupament d’iniciatives innovadores de plurilingüisme i programes de mobilitat.  Nadal, va participar també en 2012 en un altre programa internacional, el Projecte Europeu Innovació i emprenedors. Connectant educació, empresa i comunitats locals que va tenir lloc a Herning, Dinamarca, tal i com vam tenir l’oportunitat d’informar en el seu moment en l’ANDANA.

    Aquest programa Erasmus+ per a professorat possibilita impartir docència en altres països i també el desenvolupament tant professional com personal del docent. Amb açò, es pretén afavorir l’aprenentatge de llengües estrangeres, en aquest cas l’anglès, i fomentar el plurilingüisme en el nostre sistema educatiu. Dins d’aquest programa, el professorat formarà part activa de l’equip docent del centre de destí, on s’intercanviaran metodologies i coneixements i s’impartirà docència directa; a més, es realitzarà un estudi de camp al voltant de la repercusió d’aquests programes. Des del punt de vista de la Conselleria d’Educació, es tracta d’un programa únic i pioner, per la qual cosa n’espera bons resultats que ajuden a canalitzar futures convocatòries.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

    La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -