30/04/2024 - 21:37
Més

    El PP d’Ontinyent afirma que “Les pèssimes relacions entre EU i PSOE fan tambalejar l’alcaldia a Ontinyent”

    Altres notícies

    El PP d’Ontinyent insisteix en les males relacions polítiques entre el govern local d’Ontinyent, que segon expliquen “estan en un profund distanciament del portaveu d’EU”.

    En paraules del PP d’Ontinyent “el front obert i mantingut a qualsevol preu per part d’EU, deixa en situació de gran debilitat al govern que encapçala el socialista, Jorge Rodríguez. Exemple d’això, és que aquest divendres l’alcalde ha convocat un nou ple per tractar l’adjudicació del contracte de l’Alberg Perú, ja que en el passat ple Jorge Rodríguez no va obtenir els vots suficients i es va veure obligat a deixar l’assumpte sobre la taula” encara que EU va argumentar al passat plenari que no va tindre temps suficient per estudiar la proposta.

    Des del PP afirmen que “l’alcaldia socialista a Ontinyent tambaleja cada dia més i s’aguditza per l’absoluta minoria de Jorge Rodríguez, recolzat només per Compromís que, malgrat haver canviat de portaveu argumentant un canvi de política i altres intencions, es manté igualment submís a la directriu socialista a Ontinyent”.

    Els populars comenten “aquest deixar-se portar de Compromís pels socialistes els passarà factura als nacionalistes d’Ontinyent, perquè el seu electorat no entén el seguidisme socialista que estan realitzant, ni tampoc els suports puntuals que Compromís està realitzant a diverses accions polítiques”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Renovació de la línia Xàtiva-Alcoi: Inversió de 84 milions d’euros per millorar el transport a la Vall d’Albaida

    El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible d'Espanya ha adjudicat les obres per a la renovació integral de la...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -