04/05/2024 - 18:39
Més

    El soterrament d’Oscar serà aquesta vesprada a les 16:30

    Altres notícies

    El soterrament del jugador de futbol Óscar Martínez tindrà lloc aquesta vesprada de dimarts a les 16:30 a la població d’Aielo de Malferit, on tots els veïns, amics, equips, aficionats, ciutadans en general li diràn l’últim adeu.

    La mort del jove de 17 anys, Óscar Martínez, jugador del Juvenil B de la FEBO, mentre disputava un encontre diumenge a migdia, ha commocionat a la població d’Aielo de Malferit, ja que Óscar era uns dels dos únics festers per a les properes festes de la població d’aquest any 2014. Una tràgica notícia que ha deixat als veïns i veïnes, i a tot el món de l’esport en estat de xoc.

    Durant la vesprada d’ahir dilluns, l’Ontinyent C.F. li va concedir l’ingsignia de plata al jugador del juvenil B de la FEBO, la insígnia de “plata” de l’Ontinyent Club de Futbol al mèrit esportiu a títol pòstum. El club, amb el permís de la família, està valorant conjuntament amb la Fundació Esport Base retre-li homenatge en els prolegòmens de l’encontre entre Ontinyent i Prat que es disputarà el proper diumenge a les 17:00.

     

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -