05/05/2024 - 21:07
Més

    Compromís Vall d’Albaida explicarà el procés de primàries el proper divendres a la seu d’Ontinyent

    Altres notícies

    Àgueda Micó, Joan Gilabert i Vicent Xavier Vila destacaven que aquest procés de primàries naix de la voluntat de Compromís de dotar-se de mecanismes de participació per obrir la coalició a tota la ciutadania.

    tvdo-0245Aquest matí, explicaven a la seu de Compromís per Ontinyent el procés de primàries per a les eleccions europees, un sistema obert a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys que declaren compartir els valors de Compromís, on l’aportació serà voluntària i que s’aplicarà tant al cap de llista com a la resta de la candidatura.

    Segons Micó: “Pot votar en les primàries de Compromís qualsevol persona de més de 16 anys, només s’ha d’inscriure al cens de les primàries de Compromís a través del formulari electrònic o emplenant el formulari escrit i lliurant-lo a una seu de Compromís”. Seguia: “Hi ha temps del 19 de febrer fins al 9 de març, i convide a totes les persones perquè participen amb nosaltres a triar els representants de Compromís”.

    La secretària d’organització concloïa afirmant que “la votació es podrà fer per tres vies: La votació electrònica, que estarà oberta des del 17 al 19 de març. Per correu des del 14 al 20 de març i la votació presencial a les seus de Compromís serà el 21 de març”.

    Per la seua banda, Gilabert confirmava que “Compromís ha complit les expectatives i com va anunciar farà primàries tant per al cap com per la resta de la llista, una altra manera de fer política és possible”.

    Finalment Vicent Xavier Vila, candidat confirmat a les primàries en haver aconseguit els avals, donava les gràcies a les companyes i companys de Compromís que l’han avalat i convidada a la ciutadania d’Ontinyent i la Vall d’Albaida a participar a l’acte-assemblea oberta que tindrà lloc el proper divendres 28 de febrer a les 19:00 a la seu de Compromís per Ontinyent.

    El ja candidat de la Vall d’Albaida afirmava que “Compromís ha demostrat que creu en la democràcia interna i en una democràcia més intensa de cara a la ciutadania que a la que ens tenen acostumats els partits vells i aquest procés n’és una bona demostració”, afegia “ ja sabeu que ara, el que hem de seguir fent participar activament explicant, donant difusió i votant a partir del 14 de març”,

    Vila acabava “m’agradaria comptar amb la vostra implicació en el que queda d’aquest procés: Els xicotets gestos poden canviar el món, si seguim treballant els valencians per fi podrem fer-se sentir a Europa!

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -