728×90 caixa onti estiu
Home > Vall d'Albaida > L'Olleria > L’Olleria celebrarà la III Run Càncer el pròxim 21 de setembre

L’Olleria celebrarà la III Run Càncer el pròxim 21 de setembre

El pròxim dissabte 21 de setembre tindrà lloc a l’Olleria la III edició de la Run Càncer. La marxa tindrà un recorregut de 6’5 quilòmetres per l’entorn de l’Olleria i el nucli urbà, i està organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Olleria. L’eixidaestà prevista per a les 18:30h des de la pista d’atletisme del Poliesportiu Municipal.

La marxa és de caràcter festiu i està oberta a la participació de tot tipus de persones. Hi haurà, a més a més, activitats complementàries en el poliesportiu com castells unflables, taller de pintura i maquillatge, carreres infantils, exhibicions de coreografia, o exercicis d’escalfament iestiraments.

El preu del dorsal és de 3 euros i el de la samarreta de 5 euros, i larecaptació anirà destinada íntegrament a diversos projectesd’investigació contra el càncer. Es pot comprar en:

  • –  Paulina Modas
  • –  Mel de romer
  • –  Farmàcia MaTeresa Climent
  • –  Punt i cotó
  • –  Dolços i pa (Plaça Llibertat)
  • –  Tere Soler Modas

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

COEVAL informarà sobre l’avantatge competitiu del consum energètic

Les persones i empreses que vulguen assistir a la mateixa hauran d'inscriure's remetent un correu electrònic a coeval@coeval.es amb el nom i cognoms dels assistents, empresa a la qual pertanyen i telèfon de contacte i indicant a qual de les jornades convocades assistirà.