Bocairent dedica una plaça a la Dolçaina i el Tabalet

‘Plaça de la Dolçaina i del Tabalet. En reconeixement i homenatge a les persones que han mantingut i mantenen viva aquesta tradició musical a Bocairent’. D’aquesta forma quedarà nomenada la coneguda popularment com plaça del Repunxó a partir de l’1 de juliol arran de l’acord adoptat per unanimitat del ple de l’Ajuntament en la sessió de 2 d’abril passat.

La proposta va sorgir del grup de dolçainers i de tabalers l’Aljub en el marc de la celebració del seu primer quart de segle d’activitat i va estar defensada pel regidor de Cultura i de Joventut, Xavier Molina. La commemoració de l’efemèride s’allarga durant tot l’any amb diversos actes com l’aplec celebrat el 30 de març, la creació del concurs de composició de música de carrer per a dolçaina i tabal dedicat a la memòria del reconegut dolçainer local Joan Antoni Martínez o el concert previst conjuntament amb Pep Gimeno ‘Botifarra’.

La plaça de la Dolçaina i del Tabalet, on s’ubica la seu de l’Aljub, acaba de ser reurbanitzada recentment gràcies a una inversió de més de 55.000 euros. L’actuació va servir per millorar-hi les condicions d’accessibilitat d’una zona farcida de roca així com la col·locació de la font del Repunxó en un nou emplaçament després de ser-hi rehabilitada per a posar-la en valor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix recorda que l’Alcalde va convocar dilluns el Pacte per la Sanitat i creu fora de lloc una convocatòria partidista

La Vall Ens Uneix ha recordat que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, va anunciar este dilluns …