Albaida presenta la Porta del Nadal

Albaida ha presentat la seua primera fira de Nadal hui al Mercat Municipal. Portarà per títol la Porta del Nadal i tindrà lloc el proper 6 de desembre des de les 11 h fins a les 20 h de manera ininterrompuda en el mateix Mercat i el seu entorn. A més, aprofitant l’avinentesa a les 19 h es farà una encesa oficial de les llums de Nadal.

Per part de l’ajuntament d’Albaida s’ha fet entrega del cartell oficial de la fira ha estat dissenyat per Safra Studio qui ha realitzat una il·lustració original on es poden veure els tres Reis Mags preparant l’arbre de Nadal i les seues llums. Amb aquesta imatge Albaida vol mostrar per una banda la seua estima i tradició al voltant de la figura de les Majestats Reials d’Orient i per l’altra el significat de la Fira. Una fita on es vol convidar a les poblacions veïnes a conèixer la ciutat i el seu impuls comercial, on poder arrancar les seues compres nadalenques tant en decoració com regals, dolços i d’altes productes d’estes dates.

Seran més d’una trentena de paradetes, una food truck, jocs tradicionals, tallers diversos com decoració, elaboració de Betlems i titelles, animació de carrer i moltes sorpreses que esta setmana anirà desgranant l’ajuntament d’Albaida.

L’alcalde d’Albaida Josep Albert i la regidora de Mercat i Comerç Local Pepita Vidal han fet entrega simbòlica del cartell a la presidenta d’ACISA Elisa Marrahí i al president del Mercat Municipal Ángel Soler. “Per a l’ajuntament és un orgull comptat amb un teixit comercial i associatiu tan actiu, als que els proposem un repte com este i es llancen de cap” ha declarat Albert, qui a més ha manifestat que “esta fira es converteix en la porta del Nadal, la porta del nostre centre comercial tradicional, amb la qual volem consolidar el teixit comercial i consolidar-lo com un dels nostres millors reclams”. Per la seua banda Vidal ha recordat la importància d’activar l’economia local, ja que “front a campanyes agressives de grans superfícies comercials, des d’Albaida hem de ser conscients que a Nadal hem de comprar al comerç local, on tenim la millor atenció i pel que ens coneixen en totes les comarques centrals com un comerç d’excel·lència.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida crea una oficina tècnica per a la reactivació econòmica de la ciutat

Des del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Albaida s’ha potenciat la creació d’una oficina …