Agullent repartirà mascaretes als seus majors de 65 anys

L’Ajuntament d’Agullent iniciarà hui el repartiment de mascaretes a les persones majors de 65 anys de la localitat. Segons ha informat l’alcaldia es repartiran un total de 450 unitats a través de les brigades de l’ajuntament, que les entregaran als domicilis dels veïns d’aquesta franja d’edat.

Es tracta d’unes mascaretes de tela que han estat adquirides a una empresa del polígon industrial d’Agullent, i que han estat embossades per a mantenir la higiene en el repartiment. Tot i aquestes mascaretes no són les certificades sanitàries poden servir com a mesura preventiva en cas que aquestes persones hagen de realitzar alguna eixida del seu domicili.

Desinfecció de la via pública i edificis

L’Ajuntament d’Agullent està realitzant periòdicament actuacions de desinfecció de la via pública i mobiliari urbà, per tal de tractar d’eliminar possibles restes del coronavirus. A més, el consistori ha contractat la desinfecció dels edificis d’ús públic i ja s’ha actuat en diversos espais com el Centre de Salut d’Agullent, les dependències de Serveis Socials, Llar de Jubilats, Policia Local, multiusos i casa consistorial. A més, també es desinfectaran les escoles abans que es reprenga el curs presencial, tot i que el servei de neteja ordinari ja està realitzant una neteja a fons.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …