Home > Successos > Els bombers rescaten un gat atrapat al costat del Palau de la Vila

Els bombers rescaten un gat atrapat al costat del Palau de la Vila

Ahir de vesprada, al voltant de les 18 hores, una voluntària de la protectora d’animals acudia a les dependències de la d’, per avisar del fet que un gat estava atrapat dins d’un forat en la zona adjacent al Palau de . L’avís als cossos de seguretat es feia després que quatre voluntaris intentaren, sense èxit, recuperar a l’animal.

La patrulla de Policia Local, en acudir al lloc dels fets, situat entre la porta d’accés a la part baixa del Palau i el mur que forma la costera de la pujada de la Vila, va certificar la impossibilitat del gat per a aconseguir eixir, ja que estava dins de l’espai que quedava entre el quadre de llums i el mur, de pocs centímetres d’amplada. Davant aquesta situació, va ser avisat el regidor d’, , així com els bombers, que van haver de picar una zona al costat del quadre de llums per poder rescatar l’animal.

L’actuació va finalitzar satisfactòriament més de dues hores després, al voltant de les 20:20 hores de la nit, quan el gat va ser recuperat i va quedar sota custòdia de la protectora d’animals.

Relacionats

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

Mor un home al bolcar el seu tractor

Aquesta vesprada els Bombers han rescatat el cos sense vida d’un home de 42 anys …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *