Home > Successos > Els bombers rescaten un gat atrapat al costat del Palau de la Vila

Els bombers rescaten un gat atrapat al costat del Palau de la Vila

Ahir de vesprada, al voltant de les 18 hores, una voluntària de la protectora d’animals acudia a les dependències de la d’, per avisar del fet que un gat estava atrapat dins d’un forat en la zona adjacent al . L’avís als cossos de seguretat es feia després que quatre voluntaris intentaren, sense èxit, recuperar a l’animal.

La patrulla de Policia Local, en acudir al lloc dels fets, situat entre la porta d’accés a la part baixa del Palau i el mur que forma la costera de la pujada de , va certificar la impossibilitat del gat per a aconseguir eixir, ja que estava dins de l’espai que quedava entre el quadre de llums i el mur, de pocs centímetres d’amplada. Davant aquesta situació, va ser avisat el regidor d’, , així com els bombers, que van haver de picar una zona al costat del quadre de llums per poder rescatar l’animal.

L’actuació va finalitzar satisfactòriament més de dues hores després, al voltant de les 20:20 hores de la nit, quan el gat va ser recuperat i va quedar sota custòdia de la protectora d’animals.

Relacionats

Sobre Victor Vidal

Victor Vidal
Graduat en Comunicació audiovisual per la Universitat de València i especialitzat en Direcció de cinema per l’Escola de cinema Nou Prodigi de Barcelona. Anteriorment, becari a TVE València i Agencia EFE València. És col·laborador en tasques de redacció, càmera i muntatge a Televisió Digital d’Ontinyent.

També pot interessar-te

1 detingut per robatoris en 6 poblacions de la Vall d’Albaida

En el marc de l’operació “OPTIMUS 44” la Guàrdia Civil ha aconseguit esclarir 13 robatoris …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *