Detenen 10 persones per una pressumpta violació a una xica de l’Olleria.

0

La Guàrdia Civil ha detingut a deu homes de nacionalitat búlgara, un d’ells menor d’edat i la resta joves d’entre dívuit i vint-i-cinc anys, per una presumpta violació grupal a una xiqueta de catorze anys de l’Olleria.

La jove va presentar una denúncia per una agressió sexual múltiple de la qual va ser víctima el passat cap de setmana en el transcurs d’una festa d’aniversari en un paratge pròxim al nucli urbà del municipi. D’acord amb la denúncia, en l’agressió sexual en grup haurien arribat a ser presents entre quinze i vint joves.

Sobre aquest tema, els investigadors creuen que quatre dels detinguts podrien haver agredit sexualment a la menor després de la ingesta d’alcohol i algun tipus d’estupefaent, que haurien anul·lat la voluntat de la xica, segons altres mitjans, actualment continua oberta la investigació a càrrec de l’equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Xàtiva.

El cinqué arrestat major d’edat ha quedat en llibertat, ja que els investigadors creuen que no va participar directament de la violació, però els agents l’acusen en principi dels delictes d’omissió del deure de socors i del deure d’impedir delictes. Mentrestant, el xic menor d’edat que també havia sigut detingut ha quedat en llibertat, però baix l’acusació d’haver participat en l’agressió grupal. En el seu cas, serà citat en els pròxims dies per la Fiscalia de Menors.

La Guàrdia Civil ha prenent declaració a una vintena de persones amb la intenció d’esclarir els fets denunciats per la menor. Altres quatre detinguts romanen en dependències policials a l’espera que concloguen les diligències i es produïsca la seua passada a la disposició del jutjat d’Instrucció número 1 d’Ontinyent, que es troba de guàrdia.

Mentrestant, la jove ha rebut assistència psicològica dels serveis socials de Xàtiva des que va denunciar la violació grupal. Fonts de la Guàrdia Civil de Xàtiva han informat que estan treballant en aquesta operació des de diumenge passat, que el seu esclariment ha sigut ràpid i que la part més important de la mateixa es dóna per conclosa, si bé no es descarten noves detencions.

Font: ABC