Home > Societat > Reunió per decidir el futur del solar del “Regall” d’Ontinyent

Reunió per decidir el futur del solar del “Regall” d’Ontinyent

Representants de les associacions veïnals integrades al Consell Veïnal, així com regidors del Govern d’Ontinyent, es reunien aquest dimecres per tractar el futur del solar del Regall, situat a pocs metres de l’edifici de l’Ajuntament. Cal recordar que en una de les reunions del Consell Veïnal de l’any passat es va plantejar la possibilitat de millorar l’esmentat solar donada la seua situació en el centre històric d’Ontinyent, i així millorar la imatge turística de la ciutat.

A la reunió d’aquest dimecres, el regidor de Territori, Jaime Peris, va explicar que molts dels terrenys del Ravalet són privats, i va recordar que el planejament general preveu en este solar una zona verda, un edifici d’usos administratius i un edifici de vivendes. A esta reunió també van assistir els regidors de Govern Obert, Joan Sanchis, i la regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González.

Es plantegen possibles solucions per adequar la zona i millorar la imatge

Jaime Peris explicava que al llarg dels últims anys, l’Ajuntament ha anat adquirint terrenys a l’espai del Ravalet, però encara queden propietats amb les quals no s’ha pogut arribar a un acord econòmic per a la seua adquisició. Cal recordar que l’Ajuntament no pot pagar el preu que demanen els propietaris, sinó aquell que estableixen els informes tècnics.

Els representants de les associacions integrants del Consell Veïnal han plantejat també la possibilitat d’adequar la zona de manera provisional. Esta proposta ha sigut molt valorada per l’Ajuntament però caldria una cessió per part dels propietaris que no s’ha produït.

Finalment, tant Ajuntament com representants veïnals han manifestat la seua voluntat perquè es puga arribar a un acord amb els propietaris per tal que esta zona puga adecentar-se com altres zones de la ciutat, tot i esperant que la situació econòmica permeta escometre actuacions definitives. Francisco Malpartida, portaveu del Consell Veïnal, ha valorat positivament les actuacions fetes a la zona de Benarrai o de l’aparcament de Paduana, manifestant tots els presents que s’estudie en què altres llocs poden dur-se endavant actuacions en aquest sentit.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nova condemna per a l’Ontinyentí Ramon Cerdà

L’Ontinyentí Ramon Cerdà Sanjuán, ha estat condemnat novament, a dues penes de 30 i 20 …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *