IniciGeneralInterns del Centre Penitenciari de Villena representen una obra teatral a Albaida

Interns del Centre Penitenciari de Villena representen una obra teatral a Albaida

Un grup de al voltant d’una dotzena d’interns del Centre Penitenciari de Villena ha participat en la II Setmana de la Salut d’Albaida organitzada estos dies des de la Regidoria de Benestar Social i Sanitat, al front de la qual està la socialista Eva Tormo. Els interns duien a terme una representació davant un total de 200 alumnes de l’IES Josep Segrelles d’Albaida, per tal de fer-los conscients dels perills que porta el jugar amb les drogues. Després de l’obra tenia lloc un debat-col•loqui on els internes s’aproparen en cercles reduïts amb els alumnes, que van reflexionar sobre el que havien vist durant la representació, preguntant per experiències personals dels actors.

InternsVillenaTeatreAlbaida2013Eva Tormo explicava que “introduir-se en el món de les drogues sempre és molt perillós i tard o prompte acaba tenint conseqüències negatives, estes persones ho han experimentat de primera mà i conèixer la seua experiència és molt valuós per als nostres joves. Un dels principals objectius de la Setmana de la Salut és el de fer de la prevenció la millor arma contra les malalties, i al cas de les addicions açò és especialment important”, assenyalava.

La visita dels interns ha estat organitzada per la Unitat de Prevenció de Conductes Addictives de la Mancomunitat, que responia així a la invitació llançada per la Regidora a les associacions locals i comarcals a participar a la II Setmana de la Salut, que comptava també amb altres col•lectius als quals la Regidora agraïa la seua implicació, “que ha estat fonamental per a dur a terme unes activitats que promouen una vida més saludable, un objectiu al qual trobem en falta una major implicació de la Conselleria de Sanitat, ja que una persona saludable és més feliç, que és el més important, però també genera menys despesa sanitària”

Als últims dies han tingut lloc a Albaida xerrades sobre diverses temàtiques repartides al local de les Ames de Casa i al Museu de Titelles, al voltant d’assumptes com els estressors psicosocials, la jubilació, la igualtat, la transfusió de components sanguinis o la mediació com a sistema alternatiu a la resolució de conflictes. La II Setmana de la Salut d’Albaida es tancava hui divendres amb l’actuació de la Rondall d’Albaida al Centre d’Alzheimer.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular