Manuel Cuesta guardonat per la Policia Nacional

La Policia Nacional d’Ontinyent ha guardonat hui el Regidor de Serveis Municipals Manuel Cuesta, durant els actes de celebració de la festa patronal de la policia, Ángeles Custodios. Després de la tradicional missa que tenia lloc a l’Església de Santa Maria, destacats càrrecs de la Policia Nacional, Policia Local i Guàrdia Civil participaven junt a la corporació municipal a un acte al Restaurant Casa Seguí al qual es procedia al lliurament dels reconeixements a la col·laboració amb la Policia Nacional, un guardó que a més del regidor rebien diversos empresaris i el cap de seguretat d’una empresa de mans del Comissari en Cap, Isidro Escudero.

Cuesta, que ja va rebre en 2013 un reconeixement per part de la Guàrdia Civil per la seua tasca i col·laboració com a regidor de Serveis Municipals, ha agraït la distinció, qualificant-la de “un gran honor”, i agraint al seu torn l’esforç i el treball dels cossos i forces de seguretat “pel seu treball, vital per a que Ontinyent siga una de les mes segures de la Comunitat Valenciana, com demostren les estadístiques i com ha corroborat la pròpia Delegació de Govern”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’anuncia un nou repartiment massiu de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” ampliat amb mascaretes infantils

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava un nou repartiment massiu i gratuït de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” …