valencia turisme fitur

El club de judo FON-DO-KAN va visitar el Castell de Carrícola

Aquest cap de setmana i seguint amb les activitats del calendari per a aquest curs 2011/2012, en el qual el Club de Judo Fons Do-Kan commemora el 40 Aniversari, es duia a terme una excursió social, aprofitant les possibilitats que ens ofereix el entorn de la Vall, desplaçant-nos a la localitat de Carrícola.

Es va realitzar una excursió de senderisme familiar, visitant: la font del Melero, la fons freda i la torre-castell de Carrícola, on es van poder gaudir una formidables vistes de la Vall d’Albaida i perquè es diu la Vall blanca.

La jornada acabava amb una paella per a tots els assistents, i on s’agraïa la col · laboració i participació en aquest tipus d’esdeveniments, en els quals s’aprofita per anar fent club i més especialment en aquest curs amb una data tan assenyalada i se li vol donar més rellevància si cap en ser el 40 aniversari.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El pròxim dimecres el I Pla Estratègic Municipal de Joventut

Està coordinat per la Universitat d’Alacant i servirà per planificar les polítiques públiques de joventut durant els propers anys