728x90px covid-aj-onti-01

El CLJO organitza un cicle de xerrades gratuïtes sobre orientació laboral

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent ha organitzat un cicle de xerrades gratuïtes sobre orientació laboral adreçades als i les joves de la població, per tal d’assessorar-los al procés de la recerca de feina. Així, baix el títol de “Cerques feina?” l’assessora d’estudis del CLJO, Xaro Guerola, realitzarà un total de 4 xerrades entre el 11 i el 30 de març, comptant amb la col•laboració de l’Ajuntament i la participació de l’Associació de Psicopedagogs d’Ontinyent, l’Associació d’Emprenedors Rurals AER i els usuaris del Soterrani de les Idees.

En la primera xerrada, l’11 de març, a les 18.30h, al CLJO es parlarà de com fer un currículum vitae, un vídeo currículum i una carta de presentació; el 18 de març a les 19h, al CLJO es donaran eines per a afrontar amb èxit una entrevista de treball; el 25 de març a les 18h, al CLJO es donarà a conèixer eines bàsiques de recerca de treball; i l’última sessió es tractarà del taller pràctic “generant idees”, que pretén impulsar la emprenedoria, desenvolupar les habilitats socials per a emprendre i la ubicació de les idees.

Aquesta última xerrada serà impartida per l’Associació d’Emprenedors Rurals al Soterrani de les Idees dia 30 de març, a les 18.30h i per assistir-hi a aquest taller en concret, caldrà inscriure’s prèviament mitjançant correu electrònic al email orientaestudis@gmail.com. La informació sobre les xerrades es pot ampliar a la plana web www.joventutontinyent.com.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Igualtat amplia als caps de setmana i festius el servei de ‘Menjar a Casa’

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha decidit ampliar als caps de setmana …