medieval2020

El Centre Ocupacional celebra la VIII Volta a Peu per a Persones amb Diversitat Funcional Psíquica i Física

Centres d’atenció a Persones amb Diversitat Funcional Psíquica i Psíquica de tota la província de València participaven hui en la VIII Volta a Peu organitzada pel Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent i la Coordinadora de Centres Ocupacionals COPAVA. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i una nombrosa representació de regidors i regidores de l’Ajuntament, acudien a la cursa i l’acte de lliurament de premis.

La Regidora Coordinadora de l’Àrea de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava l’esforç que any rere any fa el centre per organitzar esta volta i agraïa a tots els que col·laboren en la seua realització així als voluntaris i voluntàries per la seua participació desinteressada. Des del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” es valorava positivament la bona acollida que té sempre l’activitat i agraïen la col·laboració activa de l’Ajuntament d’Ontinyent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Programació Mig Any Fester Ontinyent 2020

Divendres 21 febrer 18:00h Obertura mercat Medieval. Vida de campament, vila d’oficis. 19:00h Vestir al …