Dimecres es celebra una ssemblea informativa de la Coodinadora de pensionistes

Dimecres que ve dia 23 d’Octubre al saló d’actes de la Mancomunitat a les 19.00 de la vesprada, es celebrarà una assemplea de la Coordinadora de pensionistes de la comarca on es presentaran els actes i mobilitzacions que estan previstos per als pròxims mesos.

Des de la organització fan una crida a la participació “perquè és molt important que tots els pensionistes estiguen informats de com està el tema de les pensions hui dia, només recordar que si ningú ho soluciona, el pròxim 1 de gener de 2020 l’augment de les pensions serà del 0´25% lloc que ningú ha derogat la llei del PP de 2013 i la pròrroga que es va fer per un acord dels partits polítics per a augmentar les pensions amb l’IPC a caducat”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El servei d’atenció ciutadana d’Ontinyent durant l’Estat d’Alarma finalitza amb un “excel·lent” de les persones usuàries

El servei telefònic d’atenció a la ciutadania d’Ontinyent posat en marxa per l’Ajuntament durant l’Estat …