Comença la reapertura d’espais públics, comerços i terrasses

Ontinyent, l’única ciutat de més de 30.000 habitants de la província de València que ha passat a la Fase 1 junt a Gandia, reobria hui diverses instal·lacions municipals de manera adaptada als requeriments del Govern d’Espanya. Es tracta dels espais que ja va avançar l’Alcalde, Jorge Rodríguez, en la fulla de ruta anunciada per a l’inici d’esta Fase 1, la qual, incidia, “és l’inici d’un llarg camí on hem de seguir tenint responsabilitat perquè el Covid19 continua actiu, i hem de tenir més cura si cap en aspectes com respectar les distàncies de seguretat, rentar-se les mans a sovint i sobretot utilitzar les mascaretes”, manifestava.

En concret, amb l’inici de la fase 1, s’ha obert les 2 biblioteques i el punt de lectura de Sant Rafel en horari de 9:00 a 13:30 hores en Servei de préstec i devolucions (cridant abans per encomanar el llibre). També s’obrin el MAOVA, l’Arxiu, el Palau de La Vila i l’Oficina de Turisme amb l’horari habitual però aforament reduït. El poliesportiu reobri algunes instal·lacions com ara la pista d’atletisme, el velòdrom, les pistes de tennis o l’espai de tir amb arc, sent necessària reserva prèvia als telèfons 962912701 ó 600502633. Quant a terrasses de bars i restaurants, s’ha autoritzat que aquestes puguen duplicar l’espai amb que comptaven fins ara, sempre i quan s’adeqüen a les recomanacions del Govern d’Espanya. Els comerços i serveis també es reobrin amb els percentatges d’aforament marcats pel Ministeri de Sanitat.

Pel que fa a l’atenció a l’Ajuntament seguirà sent mitjançant cita prèvia a través del telèfon 962918200, creant-se un punt d’atenció a l’entrada per reduir el trànsit de persones. Els centres educatius sols obrin per a tasques administratives mentre que el Centre de Menors El Rogle romandrà tancat a l’espera de les indicacions de la Generalitat per a la reapertura, situació extensible als mercats de dilluns i diumenge i als centres de majors, Centre Ocupacional i Centre de Dia. El Teatre Echegaray, la Sala Gomis i el Cementiri es mantenen tancats al públic.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …