Castelló del Rugat i Montaverner: els pròxims destins de les visites guiades de la Mancomunitat

La Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida, la Mancomunitat de la Ribera Alta i Baixa han preparat per segon any consecutiu el programa de rutes turístiques guiades amb l’objectiu de donar a conèixer tot el patrimoni històric artístic alhora que vertebrar part dels municipis la província de Valencia.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Juan A. Puchades, ha destacat “ Castelló de Rugat i Montaverner són les penúltimes rutes d’aquest programa de visites guiades”, ha continuat: “estem a dos setmanes vista de finalitzar el programa Entre comarques que va començar el passat 7 de febrer a El Ràfol de Salem i continuarà fins el 14 de juny a Benissoda, s’han portat a terme 31 rutes turístiques per les tres comarques”, ha conclòs el president: “La Vall d’Albaida continuarà treballar pel turisme cultural, patrimonial e històric a través d’aquestes rutes guiades”.

Les mancomunitats de la Ribera Alta, Ribera Baixa i Vall d’Albaida, amb la col·laboració dels municipis i el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, de la Diputació de València, han organitzat per aquest cap de setmana la visita guiada a Castelló de Rugat i Montaverner.

Dissabte 6 de juny: Castelló de Rugat
El dissabte de matí, a les 10:30h, des de la porta de l’ajuntament de Castelló de Rugat es realitzarà la un passeig per Castelló de Rugat. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line com a màxim dos dies abans de l’activitat.

La ruta consistirà en visitar els principals atractius turístics de Castelló com són: l’església parroquial de l’Assumpció, les restes del Palau dels Borja, l’aljub medieval, l’ermita de Sant Antoni, la casa del fang i el forn de la gerreria. La ruta finalitzarà amb un refrigeri al centre social per a tots els visitants.

Diumenge 7 de juny: Montaverner.
Diumenge, 7 de juny dia de corpus realitzarem la visita pel municipi de Montaverner on descobrirem la plaça Major, centre neuràlgic de totes les activitats. Continuarem cap al centre de dia, la pista d’atletisme fins arribar a l’Auditori de Lluís Peiró on es visualitzarà un documental del Mondoc. Es prega inscripció prèvia a través del formulari on line com a màxim dos dies abans de l’activitat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

El veïnat de Bocairent rep màscares personalitzades per empreses locals

L’Ajuntament de Bocairent va començar aquest dilluns, 25 de maig, el repartiment de màscares homologades …