Agullent celebra la setena edició de la Setmana del Major

De l’1 al 19 d’octubre la regidoria de Persones Majors i de l’Associació de Jubilats d’Agullent han organitzat una intensa programació d’activitats culturals, que tot i rebre el nom de VII Setmana de la Gent Major d’Agullent es prolonga durant tres setmanes. Xerrades, tallers de gimnàstica, balls i de manualitats, un campionat de jocs de taula, teatre, o una excursió al Palmeral d’Elx són algunes propostes que des de principis de mes d’octubre s’han programat a Agullent, especialment per a les persones majors.

VIIsetmanaMajorAgullent2013Hui dilluns 7 d’octubre hi ha una xerrada sobre la utilització segura d’internet, que es farà a la llar de jubilats a les 18h. A aquest mateix espai, el dimarts i dijous es farà un taller de gimnàstica i ball, i divendres hi ha programada una excursió cultural a Elx. A més, fins el 19 d’octubre la Casa de la Cultura d’Agullent acull l’exposició fotogràfica “Dones de la transició” del Centre d’Estudis sobre la Dona de la Universitat d’Alacant. L’exposició està oberta cada dia de 17 a 20 hores.

Al llarg de la setmana que ve continuaran les activitats culturals i formatives. Per tancar aquesta setena edició de la Setmana Major, i com ve essent habitual, s’ha organitzat un dinar de germanor per als membres de l’Associació de Jubilats d’Agullent. Serà el dissabte 19 d’octubre cap allà a les dues del migdia, després d’una missa especial a l’església de Sant Bertomeu.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’anuncia un nou repartiment massiu de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” ampliat amb mascaretes infantils

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, anunciava un nou repartiment massiu i gratuït de mascaretes “Tèxtil Ontinyent” …