19/03/2024 - 10:51
Més

    Lídia Chafer s’incorpora com a regidora a l’ajuntament d’ Ontinyent

    Altres notícies

    El plenari extraordinari celebrat ahir va començar amb la presa de possessió de Lídia Chafer i Molina com a regidora del Grup Municipal Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent.

    Chafer va prometre el càrrec “per imperatiu legal, complir fidelment les obligacions del càrrec de regidora a l’ajuntament d’Ontinyent, així com guardar i fer guardar la Constitució com a norma fonamental de l’Estat i de l’Estatut d’Autonomia del País Valencià. Per les ontinyentines i ontinyentins, pels valors del feminisme, per la defensa de la justícia social i la diversitat en tots els seus àmbits, pel dret a decidir de les persones i dels pobles, per la pau social i amb lleialtat al Poble Valencià”.

    El plenari va acabar també amb l’única moció presentada pel Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament. La moció sobre la jubilació anticipada que va presentar Compromís demana a l’Estat Espanyol que “realitze les modificacions necessàries en la Llei General de Seguretat Social, aprovada per Reial decret legislatiu 8/2015, de 30 d’octubre, ja que considerem que afecta al voltant de 2000 jubilats i jubilades de la nostra ciutat. Com demostren les mobilitzacions convocades aquest any per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa del Sistema Públic de Pensions. La pròxima mobilització convocada per la coordinadora és una assemblea per al dimecres 7 de novembre a les 19:30 hores a la Casa de Cultura del barri de Sant Rafel d’Ontinyent”.

    Aquesta moció va estar presentada pel senador, Carles Mulet, en octubre d’enguany i aprovada per la cambra estatal. La regidora, Lídia Chafer, ha manifestat al respecte “celebre que aquesta moció de la coalició ha prosperat al Senat. Perquè així la jubilació anticipada deixarà d’estar tan penalitzada al nostre país”. En el mateix sentit Vila assegura que “és molt important que des dels pobles es faça arribar al Govern de l’Estat la preocupació que la ciutadania té per garantir un sistema de pensions digne. Cal fer política de baix cap a dalt, pensant amb les persones afectades per les decisions als despatxos”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent amplia els espais verds fins arribar als 146 amb una superfície de 635.000 m2

    L’Ajuntament trau a licitació el nou plec de manteniment de parcs i jardins que donarà cobertura a les noves necessitats en esta matèria
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -